VIDEO ZAKENDOEN IN FRANKRIJK

Wat maakt Frankrijk de ideale locatie om een evenement te organiseren ? Atout France geeft hier antwoord op met een nieuwe video waarin een bruisend Frankrijk te zien is: innovatief, technologisch geavanceerd en met kennis op het gebied van het organiseren en ontvangen van internationale evenementen.

De reden dat Atout France de video heeft laten maken is om de wereld een dynamisch Frankrijk te laten zien, op zakelijk en innovatief gebied en hiermee de internationale evenementenorganisaties te stimuleren voor Frankrijk te kiezen als locatie van hun evenement.

Ver van de eeuwige clichés over Frankrijk laat de film een geheel ander beeld zien van het land dat gericht is op de economische aantrekkelijkheid, de geavanceerde technologie en de succesverhalen van zijn industrie.
De clip laat door middel van sterke beelden de erkende know-how van de Franse industrie (French touch) en innovatie (French Tech) zien.

Ook worden de creativteit en de kunde voor wat betreft het organiseren van gerenommeerde culturele, artistieke en sportieve evenementen door de Franse bedrijven belicht.

Voor Christian Mantei, algemeen directeur van Atout France, gaat het erom aan de wereld een Frankrijk te laten zien dat “draait op volle toeren” en daarmee de ideale locatie is om zaken te doen of een evenement te organiseren. Daarnaast vinden er in Frankrijk tal van vakbeurzen plaats: een uitstekende gelegenheid om kansen aan te grijpen en om bijvoorbeeld opinieleiders, ondernemers en onderzoekers te ontmoeten.

Atout France heeft voor deze video een adviescommissie* samengesteld en de opdracht tot het maken gegeven aan agentschap Elephant at Work. Voor een sterke impact is er gekozen voor een korte film die eenvoudig via social media verspreid kan worden.

De video is vanaf vandaag beschikbaar en zal worden vertoond op alle grote evenementen waar Atout France en andere leden van de adviescommissie vertegenwoordigd zijn.

*Leden van het adviescommissie : Cluster Tourisme d’affaires de Atout France, Unimev, Promosalons, Comexposium, Hopscotch, ministère de l’Europe et des Affaires étrangères.

Lees hier het persbericht Video zakendoen in Frankrijk – persbericht

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s